Saptamana cartofului donat

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovăriii, în parteneriat cu Asociaţia “Children’s High Level Group” a determinat, în luna noiembrie 2009, campania de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate.

   „Scopul acestei campanii a fost acela de a-i sensibiliza pe copiii şi profesorii din unităţile de învăţământ cu privire la situaţiile de dificultate în care se află copiii afectaţi de lipsa de alimente. Prin acest demers se intenţionează să se contribuie la consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea. ” www.eurovalcea.ro

   Campania s-a desfăşurat, la nivelul întregii țări, în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) și a purtat numele de „Săptămâna cartofului donat”. Cartoful este unul dintre cele mai populare alimente; incă din anul 2005, Adunarea Generală a ONU a acceptat solicitarea Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură de a recunoaşte cartoful ca „un aliment de bază pentru populaţia globului”.
      

Si la CNIM , ca-n toata tara, elevii s-au implicat si au participat la campania propusa de MECI.

Mii de multumiri tuturor celor care ne-au sarit in ajutor(in special elevilor claselor a XI-a :E,F,G si a XII-a :F,G precum si doamnei profesor de geografie V.V )!

Anunțuri
Published in: on 23 Noiembrie, 2009 at 2:42 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://profadelogica.wordpress.com/2009/11/23/saptamana-cartofului-donat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: